Online Afspraken voor Personal Trainers

Online afspraken inplannen voor Personal Trainers


U bent als personal trainer voortdurend bezig met uw klanten en het behalen van hun doelstellingen. Doelstellingen als afvallen, conditie opbouwen, vet verliezen of spiermassa opbouwen. Een succesvolle personal trainer zijn, kost u veel inspanning, kracht, discipline en uithoudingsvermogen.

In tijden waarin gezond eten en gezond leven steeds belangrijker worden in de maatschappelijke opinie, is de business van personal trainers nog meer *booming* dan ooit! Uw klanten vinden het belangrijk om lekker in het vel te zitten en zelfverzekerd te zijn. Iemands gewicht heeft grote invloed op iemands zelfvertrouwen en daarmee helpt u uw klant.

U wilt uw tijd zo goed mogelijk benutten. U wilt met de klant bezig zijn en niet met de rompslomp die bij het onderhouden van een bedrijf komt kijken. Zaken als administratie, afspraken inplannen, allemaal zaken die erbij komen kijken maar waar inmiddels al hele mooie oplossingen voor zijn bedacht.

Klantafspraken.nl helpt u bij het automatiseren van het inplannen van afspraken.

Doelgroep


Uw doelgroep heeft vaak een bovenmodaal inkomen, veel te besteden maar weinig tijd. Uw doelgroep wil de doelstellingen die het zichzelf oplegt snel bereiken en wil dat het past in hun drukke schema.

Door een online agenda in te vullen en uw klanten en potentiƫle klanten de mogelijkheid te bieden bij u of uw collega's online een afspraak in te laten plannen, zorgt u ervoor dat uw klanten hun agenda kunnen afstemmen op uw agenda.

Hoe zorgt u ervoor dat u uw tijd kunt inzetten voor individuele, persoonlijke aandacht zonder dat u veel tijd kwijt bent aan de administratie en aan andere rompslomp zoals het handmatig versturen van reminders? U plaatst uw online afsprakenwidget op uw website of op uw facebook en u houdt uw online agenda goed bij. Dat is het enige wat u hoeft te doen om dit systeem ook voor uw bedrijf succesvol te laten werken.

Online afspraken maken


Wanneer u als Personal Trainer op Klantafspraken.nl een account aanmaakt, kunt u direct uw diensten (zoals een bootcamp bijvoorbeeld of een intake) invullen. U geeft bij deze diensten ook aan wie van uw medewerkers deze dienst verzorgt. Zo geeft u uw (potentiƫle) klant de vrijheid om te kiezen voor een trainingsactiviteit en een medewerker.

Reminders


U kunt reminders inzetten om uw klanten de afspraken niet te laten vergeten. Reminders zorgen ervoor dat het aantal no-shows drastisch verlaagd worden. Maar ook kunt u reminders inzetten om uw klanten dat extra steuntje in de rug te geven waardoor de motivatie om te gaan sporten verhoogd wordt. En vooral omdat u in de sportbranche werkt is dit enorm belangrijk. Immers, als uw klant stopt met sporten zal deze niet nog jaren klant bij u blijven.

Klantcontact


Personal Trainers zijn er ontzettend bij gebaat om de klant tevreden te houden. Niet alleen om de klant te behouden, maar ook om op een makkelijke manier aan nieuwe klanten te komen. Als een klant zijn of haar sportdoelstellingen haalt dankzij een Personal Trainer, is de kans groot dat deze persoon dit doorverteld en de trainer meer aanmeldingen krijgt. Mond-tot-mond reclame kunt u stimuleren door een aantal functies die standaard ingebouwd zijn.

Via het online afsprakensysteem van Klantafspraken.nl kunt u uw klanten tevreden houden door het sturen van reminders, een verjaardagsbericht of een nieuwsbrief. In al deze uitingen kunt u uw klanten uiteraard ook wijzen op uw social media-kanalen en ze vragen om u een review te geven, te liken of te delen.Gratis online afspraken uitproberen