Voordelen


Hogere omzet

Afspraak reminders

Afspraak reminders zorgen voor minder vergeten afspraken, in sommige gevallen dalen de vergeten afspraken met 90%! Ook kunt u uw klanten herinneren aan vervolgafspraken.

Online omzet

Via een iDeal koppeling kunt u uw bezoekers direct laten betalen voor een afspraak. De klant ontvangt direct een factuur per mail.

Website wordt verkoopkanaal

Uw website wordt een verkoopkanaal door de integratie van het online afsprakensysteem. Waar u wellicht eerder slechts uw adres- en contactgegevens communiceerde, converteert u nu op uw website uw bezoekers in klanten.

24/7 bereikbaar

Met een online afsprakensysteem bent u 24/7 bereikbaar voor een afspraak, ook na sluitingstijd. Uw klanten zien altijd wanneer u een plekje vrij heeft en kunnen dit lege plekje benutten door een afspraak in te plannen.

Lagere kosten

Vermindering telefoonverkeer

Doordat klanten op uw website een afspraak in kunnen plannen, hoeven ze u niet te bellen voor een afspraak. Dit scheelt tijd. Vooral als u al bezig bent met een afspraak is het vaak vervelend als de telefoon gaat. Een vermindering van telefoonverkeer scheelt u dus ergernis, tijd en kosten.

Minder tijd kwijt aan agendabeheer

Agendabeheer is een tijdrovende bezigheid voor veel bedrijven. Vooral het gepingpong over de datum en een tijd voor een afspraak met een klant is een veelvoorkomend probleem. Maar ook het onderhouden van de agenda op papier is voor veel bedrijven een struikelblok omdat zij de agenda fysiek bij zich moeten hebben om ermee te kunnen werken. Een online agenda daarentegen is voor uw klanten en uw medewerkers altijd te bereiken.

Verhoging klanttevredenheid

Uw klant kan overal een afspraak maken

Uw klanten kunnen via uw website of via hun telefoon 24/7 een afspraak bij u inplannen. Of uw klant nou thuis is, op het werk of onderweg, de klant kan uw lege agendaplek opvullen met een afspraak.

Klanten zien welke tijden beschikbaar zijn

Onderzoeken wanneer er een afspraak gemaakt kan worden kost door een online afsprakensysteem geen enkele moeite meer. Dit scheelt uw klanten tijd en moeite, iets wat de klanttevredenheid ten goede komt!

Gratis uitproberen